spiderx Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 care esti pasionat de webdesign sau lucrezi in domeniu...ma gandeam sa fac un team ...eu sa ma ocup cu designul.....si cei care vor cu codarea....so.... Quote
gopo Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 stiu eu putin de codare ! dar daca mai ai loc si pentru mine in design ar fi mai bine ! ... momentan am bacu .. si sunt cam ocupat .. saptamana asta scap .. si dupa .. daca vrei .. pot sa`ti trimit niste lucrari de`ale mele in materie de webdesign .. fara codare ! astept raspuns ! Quote
d3light Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 ok mai vb....eu sunt cel de mai sus...numai ca aveam ban.... Quote
the_branch Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 pt web-design m-as baga si eu...dar codare nu prea stiu Quote
andrey90 Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 daca mai e valabil...m'as inscrie si eu.......astept un privat daca mai e valabil Quote
ben20 Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Inainte sa te pui sefu web-designerilor mai bine da ne un exemplu sa vedem cat de bun esti ...Arata - ne niste "marfa" de orice fel nu are importanta. Iar daca tu imi arati licenta pentru minim 4-5 calculatoare pentru photoshop sunt "in" chestii dastea facem un site si facem la prieten nush ce....astea sunt chestii care in 3-4 sapt. dispar... Quote
andrey90 Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 intr'adevar ai dreptate..........dar stii bine ca exista o mica sansa sa ai noroc( si sa se intample asemeni unui blog)dar asta depinde mult d categoria pe care o abordeaza siteul.......mai stii poate are noroc....oricum e bine ca iti "exersezi" calitatile de designer Quote
ben20 Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 atunci inseamna ca tot ce faci tu e pe noroc si nimic sigur ....mai exact tu nu prea le ai cu photoshopu da te rogi la dumnezeu...nu prea merge aici...Si inca o chestie daca faci teme pentru blog la ce iti trebuie coderi ? in plus tot ce e de facut e sa modifici pozele de baza sau psd-urile Quote