JhonDoe Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Un site de jocuri - opinii, pareri & criticiJocuri online gratuite 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciresel21 Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Ce are in plus fata de celelalte site-uri cu jocuri ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Ce are in plus fata de celelalte site-uri cu jocuri ?ma mie mi se pare foarte atragator designul !Sa ai noroc .. cu toate ca nisa asta e supraicnarcata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdicky Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Mie mi-se pare prea Nu stiu Ai putea impartii jocurile in categorii In rest, frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Un site de jocuri - opinii, pareri & criticiJocuri online gratuiteNu te lua dupa toti,care vor sa te descurajeze , ca ce are in plus,ca e o porcarie sau mai stiu eu ce...daca lucrezi si te ti de el vor veni si rezultatele.Nu chiar foarte mari ,acuma depinde cum si unde vrei sa ajungi cu el.In mare parte este ok site-ul,se incarca un pic cam greu incearca sa faci descrieri unice la jocuri, in rest mult succes!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 dragut, e facut custom cred pe platforma celor de la iDEV daca nu ma insel...spor in continuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...