ghini Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Sa vedeti aici best deal cu un kid....Userul Laz a facut un post spunand ca il intereseaza niste loguri pe anumite site-uri asa ca am vazut ca acest SpeedCell a lasat un comm "AM EU TOT CE VREI" asa ca l-am intrebat daca are un cont de origin cu bf3 sau un gift de mw3 (prin mesaj privat) la care el mi-a raspuns :Bineinteles ca in schimb mi-a cerut conturi de metin (caut eu prin logurile mele ,Ii trimit o poza cu cateva conturi cu parolele cenzurate si incepea sa miroasa a teapa asa ca am cerut o poza la contul de origin (imi da una de pe google....chiar daca stiam ca e teapa am continuat sa ma targuiesc cu el...si uita-ti unde a ajuns http://pastebin.com/Hc08ykPe
alinh0 Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Fratii bomba si fitil. Nu vad unde e farsa/poanta.
ghini Posted June 16, 2013 Author Report Posted June 16, 2013 Fratii bomba si fitil. Nu vad unde e farsa/poanta.
malsploit Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 un exemplu, de pus in manual, de thread care nu are ce cauta pe forum.
Matt Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 un exemplu, de pus in manual, de thread care nu are ce cauta pe forum.Vrei sa zici " Un alt exemplu "