ZeroDoi Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Nu stiu daca sa mai discutat , eu am cautat si nu am gasit .Propun ca atunci cand stai pe home page .... odata la 30 de secunde sau la 1 minut sau la o anumita perioada de timp .... sa isi faca refresh/update singura pagina sa nu mai stam noi sa apasam pe F5 .... eu cel putin tin pagina aia deschisa non stop , si ar fi frumos cand o verific daca cineva a mai postat sa imi arate direct sa nu mai stau eu sa dau refresh ...Acum sunt sigur ca sa vor gasi cocalari care o sa vina ei cu postari de genu " ce ma iti este lene sa dai F5 " pt cei care comenteaza aiurea bagati-va un deget in CIIR si apoi in gura . Quote
StoNe- Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 (edited) <meta http-equiv="refresh" content="nr.secunde">Just HTML bitch. // L.E: Nu am citit atent propunerea lui, am vazut ca vrea sa dea refresh la pagina, refresh sa dea. Edited June 20, 2013 by StoNe- Quote
seboo00111 Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Nu trebuie schimbat home-page; iti pui un plug-in la chrome/mozilla Quote