m0nk Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Salut ! Sunt m0nk Ma mai ocup cu PS ( cam de 2 luni il invat / practic ) Am venit sa fiu ajutat si sa ajut . Planul de invatare e : Linux , retelistica , PHP + 1/2 limbaje de programare.Poate sunt fani pe aici ai Linuxului , sau ma rog . Salut ! Quote
escalation666 Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 salutare m0nkpai daca esti linuxist lasa PS ala care il faci (Pascalu sau PlayStation-ul ...sau la ce te-ai referit) si treci pe C. Combinatia linux+C rox! Quote
tw8 Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 pai daca esti linuxist lasa PS ala care il faci (Pascalu sau PlayStation-ul ...sau la ce te-ai referit) si treci pe C. Combinatia linux+C rox!Cred ca se referea la Photoshop .[ontopic]Welcome m0nk si succes in a invata programare Quote
m0nk Posted July 21, 2007 Author Report Posted July 21, 2007 @ escalation666 : Nu cred ca voi alege C , probabil C# si apoi C#.NET ( pentru ca e de viitor si se castiga bine ) . Merge si singur Linux @ tw8 : Da , photoshop . @ sysgh0st : No problema , e bine ca am pe cine sa intreb . Ce ai tu pe acolo am eu in planul de viitor pe care l-am mai modificat ( Linux , Retelistica , HTML , JS , php / mysql si probabil C# + C#.NET . Limbajele webului sigur is de viitor + .NET ! :wink: Quote