vladiii Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 include 'C:\Documents and Settings\Vlad\Desktop\FASM W 167\INCLUDE\win32ax.inc'section '.code' code readable writeable executabletit db 'Rezultat', 0este db 'Este prezent debuggerul', 0nueste db 'Nu este prezent debuggerul', 0;aici am declarat varabilele start:mov eax, 0Call [IsDebuggerPresent] ;"Chemam" functia APIcmp eax, 1 ;Comparam rezultatul cu 1(1=true, 0=false)je @esteprezent ;Daca este egal, sari la @esteprezentjne @nuesteprezent ;Daca nu este egal sari la @nuesteprezent@nuesteprezent:push 0push titpush nuestepush 0Call [MessageBox] ;Chemam MessageBoxul de confirmarepush 0Call [ExitProcess] ;Iesim din program@esteprezent:push 0push titpush estepush 0Call [MessageBox] ;Chemam MessageBoxul de confirmarepush 0Call [ExitProcess] ;Iesim din program.end start Folositi-va imaginatia ! Quote
vladiii Posted July 22, 2007 Author Report Posted July 22, 2007 Si eu imi permit sa scriu acelasi lucru ca pe skullbox si anume:Shocker, am impresia ca te inseli. Daca este egal, se executa JE si sare la @esteprezent, iar labelul @nuesteprezent nu se mai executa si invers. Am testat codul folosind debugger si a mers, iar in conditii normale functioneaza perfect(adica fara debugger). Quote
vladiii Posted July 22, 2007 Author Report Posted July 22, 2007 Ai dreptate, acum am inteles si eu. Din pacate nu mai pot cita de pe SkullBox ca-s pe telefon Quote