kw3rln Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Vladiii a zis sa fac un poll .. o venit cu ideea unei subsectiuni la forumul asta unde usergii isi pot expune propriile fotografii si unde se vor organiza concursuri pe aceasta tema
vladiii Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Eu sunt de acord, chiar daca nu are nicio legatura cu securitatea. Ar fi distractiv !Votul meu este DA.
d3light Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 da.....fotografia e foarte interesanta.acum depinde si ce aparat ai si ce stii sa faci cu el:)chiar m`ar interesa fotografia:D
vladiii Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 11-4 ! Deci o sa avem o astfel de sectiune ? pwned \:D/
vladiii Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ce poze?Poze cu ''iz'' artistic, cu un anumit mesaj interesant pe care il transmit, facute numai de userii forumului. De asemenea, se vor organiza si concursuri fotografice pe anumite teme (vezi foto-magazin).
Guest Nemessis Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Si ce treaba are asta cu securitatea? Imi scapa ceva?
SlicK Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Eu sunt total IMPOTRIVA!!!Pe banner scrie "Romanian Security Team / ethical hacking", nu vad ce legatura are fotografia (indiferent cat de "artistica" sau "distractiva") cu securitatea sau cu ethical hacking.Ultima oara cand am verificat forumul era axat pe domeniul IT iar daca unii au si alte pasiuni atunci ar trebui sa le practice in alta parte si nu sa incerce sa transforme intreaga idee a forumului.
vladiii Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Eu sunt total IMPOTRIVA!!!Pe banner scrie "Romanian Security Team / ethical hacking", nu vad ce legatura are fotografia (indiferent cat de "artistica" sau "distractiva") cu securitatea sau cu ethical hacking.Ultima oara cand am verificat forumul era axat pe domeniul IT iar daca unii au si alte pasiuni atunci ar trebui sa le practice in alta parte si nu sa incerce sa transforme intreaga idee a forumului.Web Designul ce legatura are cu securitatea IT ? :roll:
SlicK Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 De ce sa nu aiba legatura? de webdesign tin si cateva limbaje de scripting potential vlnerabile. Si cel putin are mare legatura cu lumea IT...
Gonzalez Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Da doamne, sa nu fie subforum cu fotografii !Multumesc !-Gonzalez
Guest Nemessis Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Mi se pare o tampenie. Hai sa exploatam vulnerabilitati prin poze O sa discutam cu kwe poate facem niste subdomenii care sa contina si alte informatii. Un mare nu din partea mea la propunerea asta.
kw3rln Posted July 24, 2007 Author Report Posted July 24, 2007 Daca vreti sa va faceti concurs Faceti un POST unde va puneti creatiile.. nu trebuie un intreg forum pt asa ceva