Matt Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 romanu : Calm ca n-a facut nimeni nimic din topic-ul asta.Mai usor cu injuraturile ca aici chiar sunt fara rost. 1
romanu Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 romanu : Calm ca n-a facut nimeni nimic din topic-ul asta.Mai usor cu injuraturile ca aici chiar sunt fara rost.Salut, esti admin? Nu, ok , atunci i-ati harfele tale si iesi acasa.Esti sigur ca nu a postat nime, din topic-ul asta? Eu nu sunt sigur.Copil metinar ce esti.Muie Anonymous!
Matt Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Salut, esti admin? Nu, ok , atunci i-ati harfele tale si iesi acasa.Esti sigur ca nu a postat nime, din topic-ul asta? Eu nu sunt sigur.Copil metinar ce esti.Muie Anonymous!Nu sunt admin dar probabil ca m-am saturat sa vina unul precum "romanu" sa faca dintr-un topic ceva ce nu este.Ne-am spus parerea despre video ca e fake , etc. Nu e nevoie sa vii tu sa ne injuri fara motiv . Apoi sa spui de mine ca sunt metinar nu ai nimerit-o , sincer iti spun.
trollophile Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 Daca se stie ca toate topicurile de acest gen culeg inteligentii, de ce nu se inchid de la inceput?