Jump to content
Domnul.Do

[Job] 15$ - Js Citire API

Recommended Posts

Posted

Rezumat:

Lucrez la un proiect pentru o adresa web , pentru a trece de primul pas trebuie sa trimit pana ora 10:00 (data 16.07.2013 ) ce au solicitat .

Ei vor sa fie totul in .js si sa fie "la mintea cocosului" , deoarece in cazul in care vor sa faca un update , sa inteleaga .js-ul si sa il modifice dupa bunul plac .

In momentul de fata lucrez la "kernel"-ul proiectului , dar vreau cineva sa faca o functie de statistica ( doar sa citeasca ce primeste de la API/js )

Job:

Deoarece toate fisierele .js sunt externe cross-domain ( <script src="*.*"></script> ) , trebuie sa ma folosesc de .js-urile respective:

document.getElementById("Google").innerHTML='<a href="http://www.google.ro/">Google</a><a class="mail" href="http://mail.google.com/?hl=ro">Google Email</a>'

if ('undefined' == typeof document) {
var GoogleOnPage = {
Domain: 'Google',
services: {
load: {
count: 0,
error: 0 /*click:{count:0}*/
},
load_counter: '2',
unload: {
count: 1,
suffix: '+',
unload: true
},
unload_counter: '2'
}
};
}

Cerinta mea pentru:

#1 Sa execute document.getElementById().innerHTML la OnLoad

#2 Sa le am individual intr-o variabila sau sa le pot afisa , de ex.: alert(GoogleOnPage.Domain)

Termenul si Plata:

Daca sunt doritori sa lasa un pm . (sa imi fac o idee daca doreste cineva sau este risipa de bandwidth acest thread)

Conceptul se trimite intr-un reply la acest thread (sau pm , dar voi raspunde greu)

Platesc 15$ PayPal (=~ 50 RON) pentru conceptul care sa foloseasca .js-urile respective pana la ora 9:40 (16.07.2013)

Castigatorul il voi numi ca un update la acest thread