WinD3str0y Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 cPanel: v11Space: Modifiablebandwidth (MB): UnlimitedFTP Accounts: UnlimitedEmail Accounts: UnlimitedEmail Lists: UnlimitedDatabases: UnlimitedSub Domains: UnlimitedParked Domains: UnlimitedAddon Domains: UnlimitedLocation: RomaniaPrice: 0,5$ per 1GBSite: Shopping Cart - Hostmd.eu Quote
florinul Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 de exemplu am nevoie de access la un server cu banda si cu eth0 la placa de retea ca sa scanez ip-uri cu syn scan . Nu hacking doar sa scanez clase pe anumite porturi . Poti sa ma servesti cu asa ceva ? cat costa pe luna? Quote
Brenin Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 de exemplu am nevoie de access la un server cu banda si cu eth0 la placa de retea ca sa scanez ip-uri cu syn scan . Nu hacking doar sa scanez clase pe anumite porturi . Poti sa ma servesti cu asa ceva ? cat costa pe luna?Ai idee numarul de plangeri primite pentru 30 de minue de port scan, de catre un hosting provider ? Quote