kw3rln Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 dupa o gura de bere si ceva iarba intotdeauna vin ideile..bune sau rele..m-am gandit ca pe langa sistemul de challengeuri sa facem un fel de waradica un user sa poata selecta o sectiune de la challengeuri sa zicem Securitate Web si sa poate provoca alt user de pe site sa rezolve challengeu ! [apoi un challenge de la categoria respectiva va fi aleasa aleatoriu] Care il castiga dintre cei doi primeste puncte.. sa poti provoca user si prin e-mail daca nu-i inregistrat pe forume doar o idee.. astept pareri inainte sa scriu scriptul..alte pareri sunt bine venite ! Quote
SLK Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Sincer este o idee geniala . Parerea mea ca asa scapam de sorinei etc . Eu unu sunt pentru ! Quote
kw3rln Posted July 29, 2007 Author Report Posted July 29, 2007 las ca-s buni unii sorinei .. ii provoci ca sa castigida .. daca castigi confruntarea primesti puncte Quote
Gonzalez Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Buna idee kw3; vezi ce face o gura de bere si putina iarba ? ---- > numa bine -Gonzalez Quote
zbeng Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 concluzie:fumeaza iarba si bea bere ca geniu o sa ajungi Quote