CristianRoflmao Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Salut,am o intrebare.. Pot as atasez la un cont de paypal doua carduri? al meu si al tatalui mei? E atasat al lui dar as dori sa-l atasez si al meu ca sa retrag bani in a meu.. Si inca ceva..cardul meu e deja atasat la un paypal.. a fi vreo problema ca atasez un card,acelasi card la doua paypaluri diferite?Mersi.Ciao! Quote
sebywarlord Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 1.Cred ca poti atasa 2 carduri la acelasi cont2.Daca ai atasat un card la un cont,nu poti sa atasezi acelasi card la alt cont,doar daca dai disable la contul la care e atasat cardul:) Quote
mrreboot Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Da poti atasa mai mult de 2 (nu stiu care e limita).Atata timp cat ai 1$ pe card nu o sa fie probleme, o sa-ti traga pentru validare.Daca e deja atasat pe alt cont paypal, nu il mai poti atasa pe altul pana nu il stergi de pe contul respectiv. Quote
CristianRoflmao Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 1.Cred ca poti atasa 2 carduri la acelasi cont2.Daca ai atasat un card la un cont,nu poti sa atasezi acelasi card la alt cont,doar daca dai disable la contul la care e atasat cardul:)O sa-i futa stalin Mersi. Quote