RexHunter Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Stie careva un site de genul iti faci un cont si iti da un link cu id-ul tau,si fiecare utilizator care da click acolo primesti tu bani..da nu as vreau google adds ca am deja..altele daca stiti Quote
kw3rln Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 chiar asa simplu nu stiu .. cu id sunt o gramada de concursuri .. vezi sexytop.rotrage un ochi si pe la agloco.com ori http://agloco.ablog.ro/ Quote
RexHunter Posted August 4, 2007 Author Report Posted August 4, 2007 Nu stiu ce sa zic despre site-urile alea dar la sexytop nu am vazut nimica despre bani... eu am gasit unul care plateste destul de bine -> nitroclicks.com am facut in 10 min 4$ dar ca sa scoti banii trebuie sa ai minim 500$ de aia as vrea alt site dar sa fie sigur..adica sa iti deie banii :roll: Quote
kw3rln Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 la sexytop castigi premii .. un scuter.. un laptop.. ti-ar prinde bine..daca nu le vinzi..tot bani is Quote