Guest Nemessis Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Pentru un proiect avem nevoie de oameni care sa poata adauga la o arhiva de boti pe baza de miRC32 niste scripturi ce ii pot face sa se conecteze catre un ip si un port dat. Totul se face pe baza de sockets deci cine se pricepe sa lase un mesaj aici. Quote
HexString Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Mai exact ce vrei sa faca, mai de mult eram si eu mirc-ar si ma jucat cu scripturi TCL, pentru eggdropi... Quote
Guest Nemessis Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 O conexiune a calculatorului pe care ruleaza arhiva respectiva catre un anumit ip si port (in functie de comanda pe care o dau eu). Vreau sa testez cu drone de IRC aplicabilitatea conexiunilor de genul celor de la Supernova. Probabil o sa cer ajutor si in Visual Basic in functie de ce idei imi mai vin Quote
vladiii Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Scriptul este deja facut sau trebuie facut ? :oops: Quote
Guest Nemessis Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Arhiva de baza e gata dar am nevoie de scripturile cu socketi altfel nu ceream asa ceva Quote