black_death_c4t Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Ce este acest eveniment: O ?edin?? extraordinar? a Partidului Pirat Romania.Cine particip?: Pira?i.Invitat: Amelia Andersdotter, membru al Parlamentului Europen din partea Partidului Pirat Suedia.Aten?iune: Anumite p?r?i ale ?edin?ei vor fi transmise digital aici partidulpirat on USTREAM: The Pirate Bay împline?te 10 ani! Pentru cei care nu particip? la supermegapetrecerea de la Stockholm (http://www.tpb10.com/), ... - de data aceasta ?i cu sonor..Ce vom face la acest eveniment: Vom spune bancuri, asemeni celui de mai jos.Banc:Un cioban pe nume NimeNea st? pr?v?lit pe o c?pi?? de trifoi undeva pe o vale îngust? în apropierea Clujului când de dup? ni?te tufe de m?ce? se n?puste?te peste el un BMW X6 negru, cu geamuri fumurii ?i vreo trei antene lungi ca ni?te undi?e de pescuit p?str?vi în America.?oferul, B??ilescu, un tip îndesat întrun costum Versace, înc?l?at Gucci, RayBan ?i cravat? YSL, coboar? geamul ?i arunc? c?tre Nea:„Meh, dac?-?i spun exact câte vaci ?i câ?i vi?ei ai în ciurd?, îmi dai un vi?el?”Nea se uit? la el cu un ochi, ?i la animale cu cel?lalt ochi, î?i bag? un pai între din?i ?i fonf?ie:„Dap!”Omu opre?te motoru, deschide portiera, pune Gucci pe p?mânt, scoate din ma?in? un Dell la care î?i conecteaz? IPhonu ?i trage un surf la o pagin? NASA pe Internet, unde apeleaz? un satelit c?ruia îi ordon? s? localizeze cu exactitate loca?ia în care se afl?, pe care o pune în leg?tur? apoi cu un alt satelit c?ruia îi spune s? scaneze paji?tea ?i s? afi?eze o fotografie ultra hight resolution.Apoi deschide fotografia digital? în Photoshop ?i o export? rapid spre un procesor de imagini.Dup? câteva secunde prime?te pe Blackberry un email care are un link c?tre o baz? de date criptat?, unde imaginea este procesat? ?i stocat?. Cu ajutorul minunatului Samsung Note-2 deschide imaginea, o prive?te cu un rânjet de mul?umire ?i o trimite wireless c?tre mini-imprimanta HP Laser Jet fixat? pe bordul de piele a BMW-ului.„Ai exact 278 de vaci ?i 34 de vi?ei” spune B??ilescu.”A?a este. Noh, acuma tre s?-?i dau ..” zice Nea.Apoi îl prive?te cu gura c?scat? pe B??ilescu cum în?fac? un animal ?i îl îndeas?-, cu oarecare dificultate, în portbagajul ma?inii.Dup? care, cu un zâmbet tâmp pe buze, spune:„M?, dac?-?i spun exact cu ce te ocupi, îmi dai înapoi animalu?”?sta se gânde?te vreo dou? secunde apoi zice:„P?i da, haha. Cums?nu.”„E?ti un securist, lucrezi pentru NSA ?i sunt aproape sigur c? por?i chilo?i C?t?lin Botezatu.” zice Nea f?r? prea mult? gândire ..„Mam?, a?a-i.” r?mâne interzis papagalu. „Da cum pana mea ai ghicit?”„P?i n-am ghicit.” r?spunde NimeNea. „Ai ap?rut aici, unde nimeni nu te-a chemat. Dac? purtai chilo?i Calvin Klein f?ceai cumva s? ?i se vad?. Apoi ai cerut o plat?- un vi?el pentru rezolvarea unei întrebari c?reia îi cuno?team r?spunsul. Ai folosit echipamente de jdemii de euro ca s?-?i demonstrezi superioritatea- în compara?ie cu mine, când de fapt habar nu ai cum ne consum?m noi, oamenii de rând,existen?a. E?ti atât de tâmpit încât nici m?car nu ?tii pe ce lume tr?ie?ti: pentru c? ce avem noi aici nu sunt vaci, sunt oi.”Î?i scoate paiu dintre din?i, î?i trage masca de pe fa?? ?i se r?ste?te:„?i acuma f? bine ?i d?-mi înapoi câinele..”https://www.facebook.com/events/424899587628819/Amatori? Quote