SOkola Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 (edited) Salut,Sunt Vali, pe internet imi place sa ma numes SOkola, am 16 ani si sunt pasionat de calculator in general, in special de sql injection.Sunt aici dorinta de a cunoaste mai multe despre securitate. Salutare tuturor! Edited August 23, 2013 by SOkola Quote
Avram Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 (edited) Bine ai venit. Edited August 23, 2013 by Avram Quote
malsploit Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Bine ai venit Ai primit warn pentru posturi inutile. Nu ajuti pe nimeni daca postezi GG, bravo, etcDaca ai nevoie de ceva, trebuie sa oferi ceva comunitatii. Daca nu ai ce sa oferi, sacrifica putin timp si invata. Intre timp, treci pe la regulament. Quote
SOkola Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 Bine ai venit Ai primit warn pentru posturi inutile. Nu ajuti pe nimeni daca postezi GG, bravo, etcDaca ai nevoie de ceva, trebuie sa oferi ceva comunitatii. Daca nu ai ce sa oferi, sacrifica putin timp si invata. Intre timp, treci pe la regulament.Acum inteleg ca am gresit, dar am vrut doar sa il laud pentru munca sa. Quote
malsploit Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Acum inteleg ca am gresit, dar am vrut doar sa il laud pentru munca sa. E laudabila intentia ta. Pentru asta ai buton de like. Iti urez o sedere placuta. Quote
SOkola Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 E laudabila intentia ta. Pentru asta ai buton de like. Iti urez o sedere placuta.Multumesc de informatie, asta am sa fac in viitor Quote