say3er. Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 (edited) Daca imi schimb fata de la iphone,e posibil sa imi apara probleme dupa un timp cu touchscreen-ul?Mentionez ca am un Iphone 4. Edited August 23, 2013 by say3er. Quote
xGenera1u Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Eu am avut iPhone 4 si l-am scapat din greseala cand am coborat din masina... a alunecat din buzunar.LOGIC=> s-a spart .Am schimbat si fata si spatele noroc ca am avut un prieten si le-am cumparat mai ieftin uzate.Nu am avut nici o problema dupa. Quote
say3er. Posted August 23, 2013 Author Report Posted August 23, 2013 Eu am avut iPhone 4 si l-am scapat din greseala cand am coborat din masina... a alunecat din buzunar.LOGIC=> s-a spart .Am schimbat si fata si spatele noroc ca am avut un prieten si le-am cumparat mai ieftin uzate.Nu am avut nici o problema dupa.Aha,multumesc.Eu trebuie sa imi schimb si fata,si capacul si rama.Fata si capacul mi le monteaza un prieten care se pricepe si rama am sa o fac la un service. Quote
xGenera1u Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 Rama nu e greu de montat.Iti trebuie o surubelnita din aia mica...gen cele pentru ochelari. Quote
danger2u Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 fii foarte atent cand pui displayule foarte sensibil si daca ai rupt cat de putin un conector nu mai merge delocam schimbat vreo 30 pana acum Quote