Matt Posted August 25, 2013 Report Posted August 25, 2013 (edited) Prima oferta : Dau la schimb un cont de steam cu jocurile CS:GO , 1.6 , Source ( care este banat pe serverele de MatchMaking 7 zile de azi incolo ) pe un cont de steam oarecare care sa aiba de asemenea CS:GO insa sa nu fie banat pe MatchMaking. - Cei care se joaca MM stiu care-i treaba asa ca nu incepeti cu coduri si etc.Nu este banat pe VAC.Steam-ul are o luna.A doua oferta :Dau un cont de steam cu urmatoarele jocuri : Burnout Paradise , CS 1.6 , CZero, Crysis 2 , Dead Space , Dota 2 , Medal Of Honor Single & Multy , Mirrors Edge si CS:GO care de asemenea este banat pe MatchMaking urmatoarele 7 zile pe un cont de steam normal care sa aiba CS:GO insa sa fie din perioada 2003-2007.Acest al doilea cont este din 1 noiembrie 2009.Rezumat : Le dau la schimb doar pentru a ma putea juca din nou MatchMaking.Banurile au fost luate pe teamkill ( pe ratati ) si pe Leaving the Game.Cititi cu atentie apoi imi dati pm.// Se poate inchide - Am rezolvat in alta parte. Edited August 25, 2013 by Matt Quote