Jump to content
elhefe12

Cumpar Nologine

Recommended Posts

Posted (edited)

Eu zic sa faci un efort si sa cumperi de aici: ipsocks.pro

O sa zici de ce ? Sunt limitat, eu vreau liste, bla bla bla...

Iti zic eu de ce, am testat de a lungul timpului toti selleri de nologine, daca tu cumperi o lista de nologine iar noi avem mai putin de 90% in baza de date, iti restitui banii inapoi ( banii pe care i-ai adaugat in contul tau pe site-ul nostru )

O sa zici ca plata pe care o acceptam noi nu este ok pentru tine, in cazul asta poti incarca wmz ( daca dai search pe forum gasesti informatiile necesare pentru a incarca ) fee-uri mici, anonim.

O sa zici ca nu ai tonomate de tip qiwi langa tine sau esti plecat din tara. nici o problema. sunt convins 100% ca daca te agiti putin o sa gasesti omul potrivit care sa faca chestia asta pentru tine.

Sfat pentru toata populatia care cumpara liste de la tot felul de dubiosi: 90% DIN NOLOGINELE PE CARE VI LE VAND ACESTIA SE GASESC IN BAZA NOASTRA DE DATE ! VOI CUMPARATI 1k LA PRETUL LA CARE NOI VINDEM 50 NOLOGINE/ZI !

Edited by Eric
Posted

Da stiu site-ul tau..si am avut si cont pe el dar incet incet cereti bani mai multi...cu tot felu de addons...vip nologins...si alte chestii...prima oara api-ul pt nologhine era 100$ pe an ...acum cereti 100$ pe luna sa nu mai spun ca cel platit pe un an la-ti suspendat...no offense...dar nu e corect.