elhefe12 Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Cumpar nologhine/ liste mari / ip-uri unice.Plata prin posta sau cod de reancarcare pe mobil.PM cine are si e interesat sa le vanda. Quote
Eric Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 (edited) Eu zic sa faci un efort si sa cumperi de aici: ipsocks.proO sa zici de ce ? Sunt limitat, eu vreau liste, bla bla bla...Iti zic eu de ce, am testat de a lungul timpului toti selleri de nologine, daca tu cumperi o lista de nologine iar noi avem mai putin de 90% in baza de date, iti restitui banii inapoi ( banii pe care i-ai adaugat in contul tau pe site-ul nostru )O sa zici ca plata pe care o acceptam noi nu este ok pentru tine, in cazul asta poti incarca wmz ( daca dai search pe forum gasesti informatiile necesare pentru a incarca ) fee-uri mici, anonim.O sa zici ca nu ai tonomate de tip qiwi langa tine sau esti plecat din tara. nici o problema. sunt convins 100% ca daca te agiti putin o sa gasesti omul potrivit care sa faca chestia asta pentru tine.Sfat pentru toata populatia care cumpara liste de la tot felul de dubiosi: 90% DIN NOLOGINELE PE CARE VI LE VAND ACESTIA SE GASESC IN BAZA NOASTRA DE DATE ! VOI CUMPARATI 1k LA PRETUL LA CARE NOI VINDEM 50 NOLOGINE/ZI ! Edited September 10, 2013 by Eric Quote
elhefe12 Posted September 12, 2013 Author Report Posted September 12, 2013 Da stiu site-ul tau..si am avut si cont pe el dar incet incet cereti bani mai multi...cu tot felu de addons...vip nologins...si alte chestii...prima oara api-ul pt nologhine era 100$ pe an ...acum cereti 100$ pe luna sa nu mai spun ca cel platit pe un an la-ti suspendat...no offense...dar nu e corect. Quote
Eric Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 Da, dar listele pe care le cumperi tu nici macar nu au functiile respective, pe care noi cerem bani. Succes in a cumpara liste "fresh" . Quote
pelicanu22 Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 iti ofer eu nologine pm daca mai esti interesat Quote
scanner Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 ce tari ai nevoie? ai cont in perfectmoney? Quote
blexcc Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 salut, am si eu nologine de au si uk daca vrei pm Quote
lukas.luci19 Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 salut, am si eu nologine de au si uk daca vrei pmtu meriti direct ban ! Quote