zbeng Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Dictionarul Femeilor - pentru Barbati>Da = Nu>Nu = Da>Poate = Nu>Imi pare rau = O sa-ti para rau>Avem nevoie = Vreau>Hotaraste tu = Decizia corecta e deja evidenta>Fa cum crezi = O sa-ti para rau dupa aia>Trebuie sa vorbim = Am nevoie sa ma lamentez>Sigur, fa-o daca vrei = Nu vreau s-o faci>Nu sunt suparata = Sigur ca sunt suparata,tampitule!>Esti atat de masculin = Trebuie sa te mai razi>In seara seara asta esti atat de dragut cu mine = E posibil sa te>gandesti numai la sex?>Stinge lumina = Am celulita>Bucataria asta este asa de nepractica = Vreau o casa noua>As dori alte perdele = si alt tapet, alta mobila,alte electrocasnice>Am auzit un zgomot = Mi-am dat seama ca erai gata sa adormi>Ma iubesti? = Trebuie sa-ti cer ceva>Cat ma iubesti? = Am facut ceva ce n-o sa-ti placa>Am fundul mare? = Spune-mi ca sunt splendida>Trebuie sa inveti sa comunici = Trebuie sa fii de acord cu mine>Nu-i nimic, pe bune = Doar ca esti un asemenea tampitSa luam aminte! WinkASAT POSTEZ DE PLICTISEALA Quote