eduardtaz Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Salut, am nevoie si eu de-o mica pare, cum vi se pare calculatorul meu, ce minusuri si ce plusuri are. Quote
danger2u Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 bun - rezolutia +placa video cu 2 giga -in loc de Amd preferam un Intelcore i7 Quote
Guest Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 bun - rezolutia +placa video cu 2 giga -in loc de Amd preferam un Intelcore i7Vezi ca dxdiag cateodata arata total eronat + ca poti sa-l ai si de 4GB, atat timp cat o ai pe biti putini + placa de baza crapata + rami + procc + sursa de rahat, conteaza multe, nu doar cifrele conteaza + ca i7 costa de 2 ori cat processorul lui pe care-l detine acum.Daca placa video este de la Gigabyte atunci e de 2GB/DDR3/128, ASUS/MSI 1GB/DDR5/DDR3/128.Oricum, topicul este facut sa se afirme domnu' nostru, o data ce ai calculator tin sa cred ca totusi stii ce e bun si ce nu e bun, daca nu documenteaza-te pe internet inainte sa faci topicuri de genul doar ca sa te afirmi + da mai multe informatii, ca nu ne intereseaza ca tu ai placa de 10GB mem. Quote
eduardtaz Posted September 25, 2013 Author Report Posted September 25, 2013 Nu vroiam neaparat sa ma afirm @DaLy, stiu ca e bunicel, dar vroiam sa mai vad si alte pareri... Quote