zin0 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 am nevoie de un keylogger ascuns sub un bilet de avion sau orice fel de document care sa fie 100% nedectetabil la antivirusi cine ma poate ajuta PM back sau aici , platesc bani frumosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksideliar Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Eu pot sa fac ceea ce vrei ! Deja am trebuie decat sa pun un bilet DOC sau PDF. Iti pot face totul sa fie personalizat si te asigur ca trece de orice antivirus .. Vom face teste stiu eu cum.am nevoie de un keylogger ascuns sub un bilet de avion sau orice fel de document care sa fie 100% nedectetabil la antivirusi cine ma poate ajuta PM back sau aici , platesc bani frumosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh551 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 sa fie 100% nedectetabil la antivirusiCeea ce vrei nu se poate, nu va fi 100% nedetectat. Stiu, or sa apara fel de fel de useri care vor spune ca ei pot sa faca bla bla, dar mai apoi vei vedea ca nu e chiar asa... In cel mai bun caz va fi nedetectat de cativa antivirusi, dar alde SONAR, KIS etc. il vor detecta la rulare.Decat sa cumperi ceva de la unu-altu' de pe-aici eu as zice sa iei un Spytector ( Undetectable KeyLogger - for all 32-bit and 64-bit Windows systems ) sau un eBlaster ( eBlaster Spy Software - Spector Pro Internet Spy ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...