Guest Nemessis Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Vreau sa stie toata lumea cat de prost sunt. M-am chinuit 2 ore la un xss care nu mergea si nu am observat ca am pus un G unde nu trebuia sa existe. Sunt prost si recunosc. Punct! Quote
Ras Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 nemessis ce ai tata? ai baut?mai gresesc si oamenii EDITti s-a pus pata pe tine. Quote
zbeng Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 daca esti adormit si nu te holbezi bine ce sa iti fac eu Quote
kw3rln Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 ca acuma cateva zile de ne gandeam vreo ora ce pula me nu-mi merge XSS-u la yahoo .. inloc de " am pus ' Quote
Guest Nemessis Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 ca acuma cateva zile de ne gandeam vreo ora ce pula me nu-mi merge XSS-u la yahoo .. inloc de " am pus ' Culmea e ca eu cu 3 zile inainte ma chinuisem la EXACT aceeasi faza cu EXACT acelasi script. Nu mai am rabdare sa le gandesc. Oricum am tunat xss stealthul (cu ajutorul lui flama care a refacut .js-ul) de nici mama lui XSS nu isi mai da seama ca e manevra. Sper sa nu vada flama postul ca iar ma face ghei ) Oricum ii acord creditul pentru js-ul ala ca ia foc imediat unguru' Quote
Guest flama Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 DOAMNE CAT DE GAY ESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!convorbirea noastra cand lucra la xss :Nemessis: am pus si pe hostul unde mai era inainte si mergeaMagenkyo Sharingan: vezi sa nu gresesti ceva cand modificiNemessis: maNemessis: nu executa nicaieri phpNemessis: crede-ma...........Later :Nemessis: ma apuca spumeleNemessis: da-te in p mea ca ce am vazut acum a pus capac la toateNemessis: Nemessis: SUNT PROSTNemessis: am pus un g in urlNemessis: de ce?Nemessis: SUNT PROST!!!!!!!!!Magenkyo Sharingan: Magenkyo Sharingan: vezi sa nu gresesti ceva cand modificiCONCLUZIE : GAY ! Quote
CODEX Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 stiu ca-i cechi postul dar nu ma pot abitine ))) )))) Quote
Guest Kenpachi Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 no he doesn't, he always gets laid between 16:00 and 17:00. Quote
ady1266 Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 posteaza si tu tot scriptu ca asa nu inteleg Quote