G3nTleMan Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Salut,Caut concursuri cu voturi online. M-ar interesa mai mult cele straine. Am cautat pe goole dar n-am gasit nimic. Nici macar din romania.Nu ma intereseaza daca sunt serioase sau nu.Multumesc Quote
seboo00111 Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Concursuri la pus "intrebari non-sens"?Vad ca deja te pricepi Quote
G3nTleMan Posted October 4, 2013 Author Report Posted October 4, 2013 Concursuri la pus "intrebari non-sens"?Vad ca deja te pricepite-am deranjat cu ceva? cum adica intrebari non-sens. Am spus clar negru pe alb ca vreau site-uri unde se desfasoara concursuri cu voturi.Explicatie "concursuri cu voturi" (pt romani). Un site unde trebuie sa strangi voturi pentru a castiga un premiu (pus de ei) . Acum ai inteles domnule non-sens ? Quote
thepro Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Concursuri la pus "intrebari non-sens"?Vad ca deja te pricepiCalmeaza-te bre. Am facut eu un astfel de script. L-am incarcat pe un free-hosting si fost doar ca sa invat php, nu e popular si nici nu urmareste utilizatorii prea bine. De asta am vrut sa vad la ce ii trebuie. Quote
G3nTleMan Posted October 4, 2013 Author Report Posted October 4, 2013 nu era pentru tine thepro . Ma intereseaza pentru ca vreau sa ma inspir pentru ceva Quote
Brenin Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 te-am deranjat cu ceva? cum adica intrebari non-sens. Am spus clar negru pe alb ca vreau site-uri unde se desfasoara concursuri cu voturi.Explicatie "concursuri cu voturi" (pt romani). Un site unde trebuie sa strangi voturi pentru a castiga un premiu (pus de ei) . Acum ai inteles domnule non-sens ?Aici e alb pe negru * Quote
Casillas Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 daca mai cauti concursuri imi dai P.M Quote