HexString Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Datorita tutorialelor foarte reusite si complicate in acelasi timp (cel putin pentru noi), poate ca pentru el sunt foarte simple, chiar in acest momentan ce vreu sa devin cand voi fii mare vreau sa fiu un hacker, mi-ar placea mult daca Lexx Si-ar face un team - o conferinta permanenta pe Yahoo messenger unde sa putem si noi n00bii sa fim ajutati.Poate ca ideea mea este destul de buna, si se va gandi la aceasta idee.Lexx daca citesti acest topic te-as ruga mult sa imi mai trimit si mie tutoriale in PM, asta daca nu sunt private, pentru ca am observat ca postezi tutoriale destul de bune, dar cred ca ai ceva si mai grele care le tii doar pentru tine, stiu cat de greu si de mult timp ai stat sa inveti, si de aceea nu iti cer sa imi dai toata munca ta si toate cunostintele, pentru ca poate eu nu as putea duce atata informatie ...Kw3 - nu te mai venerez, nu mai esti zeu-ul meu ! (rog seriozitate)astept sa vad cine ar mai fii interesat sa fie "supusul" lui Lex! Quote
grunter Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 ai dreptate ..si noi "n00bii" ar trebui sa fim ajutati... :shock: Quote
Boxer Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 da chiar penal postu nu inteleg ce ii aci va venerati unii pe altii? da pe mine cine ma venereaza patronii de la vinalcool ca le fac vanzare? Quote
Guest flama Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 aici suntem o secta care ne bem pishatzii unii la altzii ! Quote
Lepoon Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 deci Lexx i cel mai penal om care l-am vazut io pan acu pe forum Deci asta i bun de mondenii Lexx cand mai faci tutoriale private gen :<?sursa virusului?> Trimite si mie pe Pm te rog .. ca nu mai zic la nimeni Quote
lexx Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 deci baieti haideti de acum in colo sa fim seriosi ce a fost a fost am ras sieu un pic cu lacrimi iertatima pt bosodicenile pe care le-am facut (cica) Quote
Guest BanKai Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 iertatima pt bosodicenile pe care le-am facut (cica)omg ... ei niu word 4 mi laic ai seid bi mai guru Quote
Gentleman Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 aici suntem o secta care ne bem pishatzii unii la altzii !ma rog replica era pe un ton mai licentios decat atat .. eraNoi suntem ca fratii ne mancam ...... cand tu mie cand eu tine ... cand .. cineva la amandoiPs .. fan LExx .. ar trebui sa facem si o rubrica .. tutoriale a la Lex Quote
freshmeat Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Datorita tutorialelor foarte reusite si complicate in acelasi timp (cel putin pentru noi), poate ca pentru el sunt foarte simple, chiar in acest momentan ce vreu sa devin cand voi fii mare vreau sa fiu un hacker, mi-ar placea mult daca Lexx Si-ar face un team - o conferinta permanenta pe Yahoo messenger unde sa putem si noi n00bii sa fim ajutati.Poate ca ideea mea este destul de buna, si se va gandi la aceasta idee.Lexx daca citesti acest topic te-as ruga mult sa imi mai trimit si mie tutoriale in PM, asta daca nu sunt private, pentru ca am observat ca postezi tutoriale destul de bune, dar cred ca ai ceva si mai grele care le tii doar pentru tine, stiu cat de greu si de mult timp ai stat sa inveti, si de aceea nu iti cer sa imi dai toata munca ta si toate cunostintele, pentru ca poate eu nu as putea duce atata informatie ...Kw3 - nu te mai venerez, nu mai esti zeu-ul meu ! (rog seriozitate)astept sa vad cine ar mai fii interesat sa fie "supusul" lui Lex!Esti tare am ras cu lacrimi :)@Lexx continua tot asa : <? sursa ?> Quote