Guest flama Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 se pare ca anturajul cu kwe corupe pe oricine :Magenkyo Sharingan: esti asa de beatMagenkyo Sharingan: so gay and so drunkNemessis: sa ma sufiNemessis: dufiNemessis: ce slbz maMagenkyo Sharingan: sdkjf?Nemessis: sugoNemessis: bagami-as pulaNemessis: SUGINemessis: zici ca sunt kwepart 2 :Nemessis: sa moara mamaNemessis: stii pe cine vreau sa ard?Magenkyo Sharingan: ce'ai cu saraca femeieNemessis: vreau sa imi fur singur userul de pe rstMagenkyo Sharingan: ia vezi potzi ?Nemessis: si sa scriu hacked acolo la semnaturaNemessis: o sa ma chinuiNemessis: p meaNemessis: daca e ceva iti zic sa ma ajutiNemessis: si scriu mare:Nemessis: HACKED BY NEMESSISMagenkyo Sharingan: da nu e problema ca si eu am boala pe tineMagenkyo Sharingan: te ardem imediatNemessis: ba eu credeam ca vb cu kwerlnNemessis: de ce pula mea faci de-asteaMagenkyo Sharingan: stii ca esti pe forum cu asta nu ?Nemessis: nuMagenkyo Sharingan: e atunci afla ca estiNemessis: nu suntNemessis: Nemessis: am admin si il stergNemessis: ahahaha Quote
kw3rln Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 gata amu va cred! mi-am updatat semnatura Quote
Guest flama Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 doamne kwe ce neatent lucrezi ! EXPECTING T_STRING scrie pe toata semnatura ta !part 3 :Nemessis: stfMagenkyo Sharingan: stiu ca vrei Quote
zbeng Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 nemssis parca ziceai ca bei numa apa plata Quote