Jump to content
matatatasalut

Intrebare .. WebHost !

Recommended Posts

Posted

G?zduire gratuit? f?r? reclame cu suport PHP, MySQL ?i website builder. .. hai sa fim seriosi .. unde gasesti tu gazduire gratuita buna? o sa fi limitat, unele hosturi gratuite cu cPanel n-au posibilitate de backup/multe functii dezactivate + de pe unele poti trimite 2-3 email-uri pe ora. iar altele n-au cpanel si pica imediat / multe limite / trafic limitat / suport 0.

n-ai 0.60 centi sa-ti iei o gazduire web? cam asa incep preturile .. / luna

Investeste 2.5 lei pe luna daca vrei sa-ti faci un site.

Posted
G?zduire gratuit? f?r? reclame cu suport PHP, MySQL ?i website builder. .. hai sa fim seriosi .. unde gasesti tu gazduire gratuita buna? o sa fi limitat, unele hosturi gratuite cu cPanel n-au posibilitate de backup/multe functii dezactivate + de pe unele poti trimite 2-3 email-uri pe ora. iar altele n-au cpanel si pica imediat / multe limite / trafic limitat / suport 0.

n-ai 0.60 centi sa-ti iei o gazduire web? cam asa incep preturile .. / luna

off ; mai ai vpn gratis ?!? am nevoie

Posted

Nu mai dau gratis, am dat 5 vpn-uri cand am facut topicul ala si de vandut nu vand.

Incearca http://x10hosting.com/ , este gazduire web destul de buna pe cPanel si sunt cei mai buni la capitolul gazduire gratuita.

dezavantaje: pica la orice DDOS, nu ai posibilitatea sa faci backup doar manual, suportul tehnic este destul de slab, poti trimite maxim 5 email-uri pe zi, site-urile se incarca destul de greu din Romania.