katmai Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Am facut un tutorial despre folosirea SOCKET,initi-al am vrut sa fie un tutorial"problema" adica sa las un bug si sa il gasiti voi..dar am zis ca n-ar merge oricum bug-ul mai este inca in tutorial dar rezolvarea arata asa:$in = "HEAD / HTTP/1.\r\n"; iar rezolvarea $in = "HEAD / HTTP/1.1\r\n";Am si o greseala in el pentru ca nu m-am obisnuit inca cu tastaura asta "nemteasca"..si tutorialul l-am facut asa pe loc ...while ($out = socket_read($socket, 2048)) {A si ca tot m-am trezit cu niste tutoriale pe site-uri "mici" de "hacking" macar pune-ti si voi sursa..luat de pe....Apropo sa vizionati fara sunet.. Nume:Socket tutorial[rst_members]Marime Arhivata:Aproape 1MB Durata:13:25Sper sa fie de folos...cuiva :roll: :cry: DOWNLOAD Quote
katmai Posted August 29, 2007 Author Report Posted August 29, 2007 @Nemessis :oops: :oops: //offtopic cred ca are ceva "birule" la bord 8) Quote
alien Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Fatal error: Call to undefined function getserverbyname() in /storage0/home/.........................................test.php on line 4 Quote
alien Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 asta e functia?Function GetServerByName(inServerName) Set GetServerByName = Nothing Set GetServerByName = g_objService.Get(SERVER_NAMESPACE & ".NAME=""" & _ inServerName & """")End Function Quote
escalation666 Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Fatal error: Call to undefined function getserverbyname() in /storage0/home/.........................................test.php on line 4ai vazut katmai/mutule? esti o eroare fatala umana tu si omul penis Quote
katmai Posted August 30, 2007 Author Report Posted August 30, 2007 @escalation666Dude nush ce mesterestii tu da uite aici...mam uitat eu din nou la tutorial si lam facut exact ca acolo si works UITE AICIA si inca ceva pentru tine,inafara de ce o sa iti ieie pe mess,ia de aici Quote
moubik Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 katmai, videotutorialu tau mi se pare inutil daca puneai fisierul sursa cu ce era in minus ?ca nu ai ceva tehnici, tips tricks... e doar o sursa... Quote