Andrei Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Stiu ca printre voi exista multi pasionati de programare asa ca m-am gandit ca ar fi misto sa va spun in cateva cuvinte despre Talks, un eveniment organizat de Softbinator creat de developeri pentru developeri unde saptamanal, in fiecare joi intalnesc oameni faini ce discuta despre diverse subiecte tehnice, de la proiectele lor pana la idei si aplicatii realizate sau in curs de realizare precum si tehnici faine de programare.Evenimentul e deja la a 24a editie asa ca putem spune ca are traditie, berea se consuma la discretie, nu exista limita de varsta, socializarea e la mama ei acasa.Intalnirea are loc la Mojo de la 19:00. Detalii:19:00 – 19:10 – Say „Hello!” to the world!19:10 – 19:40 – Andrei Pan?uru - Software Developer @Equilobe Software ”Voi vorbi despre MVVM Pattern, cum s? folose?ti conceptual MVC în JavaScript.” A. Pan?uru19:40 – 19:50 – Q&A19:50 – 20:20 – Anatol Pris?caru - Web Developer, Security Researcher, CTO @CCSIR ”Discu?ia va fi despre Beyond alert (document.cookie). Voi încerca s? demonstrez cât de periculoase sunt atacurile de tip XSS încercând s? cuprind urm?toarele: - XSS injection points - XSS and data stealing - XSS and UI redressing attacks - XSS and CSRF bypass. La sfâr?itul prezent?rii voi face ?i un demo despre cum pot fi accesate parolele din LastPass.” A. Pris?caru20:20 – 20:30 – Q&A20:30 – Networking and, maybe, karaoke! Hope you’re not shy. And if you are, we aren’t!Price ticket: IT&C knowledge, tech enthusiasm, beer fan and a big amount of positive energy! If you like this event, you know the drill: Join it! Like it! Share it! Spam it! Hack it! Harder, faster, stronger, better.Inregistrarea se face gratuit pe facebook (desi nu e obligatorie):https://www.facebook.com/events/219437118180162/ Quote
TheTime Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Am participat la o singura intalnire Talks si pot sa spun ca 2 din cele 3 prezentari au fost chiar bune.Poate imi fac timp si diseara sa vin la o bere. Quote
endemic Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 ma bate gandul sa nu ma duc vineri la cursuri si sa vin maine in bucuresti, chiar sunt foarte curios Quote
TheTime Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 Endemic, vezi ca intalnirea e joi, adica azi. Maine e vineri... We all got our time problems. Quote
Andrei Posted October 24, 2013 Author Report Posted October 24, 2013 E in fiecare joi asa ca daca ati ratat-o pe asta, nu e problema, exista o intalnire si joia viitoare. Quote