windcs Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Buna seara, stie cineva sa decodeze un iphone 5S de pe reteaua SPRINT?Are versiunea 7.0.2 iOSDaca se poate si cunoaste cineva il rog sa imi trimita un PM. Quote
Reebock Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Da se poate, contra cost, daca doresti scrie la market la topic-ul meu cu decodari sau scrie-mi un pm. Quote
pcL Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Da se poate, contra cost, daca doresti scrie la market la topic-ul meu cu decodari sau scrie-mi un pm.As fii tare curios cum il decodezi, avand in vedere ca Cydia inca nu a aparut pentru IOs 7, dar infine poate stii mai multe decat stiu eu! Quote
Reebock Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 As fii tare curios cum il decodezi, avand in vedere ca Cydia inca nu a aparut pentru IOs 7, dar infine poate stii mai multe decat stiu eu!Pentru modelele noi, inclusiv cele cu iOs 6 nu le mai poti decoda prin Cydia , eu fac decodari prin imei si atat.. intereseaza-l pe Gugal sa vezi despre treaba asta cu ce se mananca.. Quote
catgroove Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Salut, ia legatura cu cei de la CellGSM din Bucuresti. M-au rezolvat rapid pe partea de deblocare pentru iPhone 4S si Lumia 1020. Ideea este ca nu cer sume exagerate de bani, iar de obicei treaba dureaza intre 1-2 ore. Vezi mai multe pe Decodare telefoane | Cellgsmservice.P.S.: Sper sa nu luati in considerare ca a fi reclama. In cazul in care am incalcat o anumita regula, imi cer scuze si va rog sa stergeti postarea. O seara faina. Quote