Jump to content
windcs

Decodare iphone 5S retea SPRINT

Recommended Posts

Posted
Da se poate, contra cost, daca doresti scrie la market la topic-ul meu cu decodari sau scrie-mi un pm.

As fii tare curios cum il decodezi, avand in vedere ca Cydia inca nu a aparut pentru IOs 7, dar infine poate stii mai multe decat stiu eu!

Posted
As fii tare curios cum il decodezi, avand in vedere ca Cydia inca nu a aparut pentru IOs 7, dar infine poate stii mai multe decat stiu eu!

Pentru modelele noi, inclusiv cele cu iOs 6 nu le mai poti decoda prin Cydia :)), eu fac decodari prin imei si atat.. intereseaza-l pe Gugal sa vezi despre treaba asta cu ce se mananca..

Posted

Salut, ia legatura cu cei de la CellGSM din Bucuresti. M-au rezolvat rapid pe partea de deblocare pentru iPhone 4S si Lumia 1020. Ideea este ca nu cer sume exagerate de bani, iar de obicei treaba dureaza intre 1-2 ore.

Vezi mai multe pe Decodare telefoane | Cellgsmservice.

P.S.: Sper sa nu luati in considerare ca a fi reclama. In cazul in care am incalcat o anumita regula, imi cer scuze si va rog sa stergeti postarea.

O seara faina.