dooma Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Stiu eu. Vezi ca ai un buton colorat, in partea stanga a spatelui monitorului, si care are o forma de paralelipiped bidimensional colorat in rosu si pe care scrie X. Da clic si asteapta ip-urile cu useri si parole.
blackboy-1337- Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Asa greu e sa cauti pe forum frate?https://rstforums.com/forum/56261-free-dubrute-2-1-a.rstDUBrute 2.1 (UPDATE 3/3/2012) - Viprasys - Your #1 source for freewares Fa-ti cont aici ca nu e cu parola!
Uzzica Posted December 5, 2013 Author Report Posted December 5, 2013 Ma refer de pe RDP sa dai scan pentru root-uri linux / windows
lukas.luci19 Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 vezi aici : https://rstforums.com/forum/76263-rdp-2.rst
Guest Kovalski Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 Ba futu-ti crucea ma-tii ce-s cu titlurile astea retardate ma nene?!Pune-n sange un titlu adecvat, m-am saturat de titluri retardate, va e lene sa scrieti un titlu decent?
malsploit Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 @ps-axl utilizatorul a fost banat si postul a fost mutat la cosul de gunoi. In cazul in care esti nemultumit de calitatea unui post, foloseste report post. Data viitoare, voi respecta regulile si vei primi warn.
Guest Kovalski Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 Glumetule, ai mutat topicul acum la trash si i-ai dat ban, pana acum a fost la cereri, iar userul nu avea nici un ban.Si ca sa te invat, nu trebuia sa-i dai ban, ci doar warn, close la topic, si mutat la gunoi, iar la a doua abatere, ii dadeai cartonas rosu sau ban.In 8 ani de zile nu mi-am luat nici macar un singur warn, ma indoiesc ca o sa fii tu primul care o sa faca asta
malsploit Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 A primit ban pentru acumulare de infractiuni. Threadul a fost mutat si inchis dupa ce a postat lukas.luci19 si a aparut in feed.Ai luat primul tau warn Multumesc pentru sfaturi, dar puteai sa mi le dai prin mesaj privat.