Gotyc Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 (edited) Stiu ca ma veti lua peste picior da asta mi se pare cea mai mare prostie pe care o voiam so aud:Primu Email:ATENTIE: MAI MULTI MEMBRII AU PRIMIT EMAIL-URI DE TIP SPAM CUM CA RSP S-AMUTAT, SUNT DOAR NISTE COPII FRUSTRATI. RSP NU S-A MUTAT, UN MEMBRU DINSTAFF A FACUT O COPIE DE LA BAZA DE DATE SI A DESCHIS ACEL FORUM, A FOSTRAPORTAT CATRE GOOGLE PENTRU A NU FI INDEXAT SI AM SESIZAT INSTITULNATIONAL DE CERCETARE SI DEZVOLTARE INFORMATICA SI IN CURAND VOM SESIZA CUPRIVIRE LA ACEASTA INCALCARE DE DREPTURI DE AUTOR TELEFONIC SI PRIN FAXMANAGERII FIRMELOR UNDE ESTE GAZDUIT SERVERUL PE CARE ESTE HOSTAT DOMENIUL.Raspuns de la mine:Tu esti prost sau prost? Esti varza ca suni pentru ca esti hacker labar si te dai mare Iarasi de la ei:security@rsprcenzurat.org 14:14 (acum 3 ore)In legatura cu raspunsul tau nesimtit, orice copie a unei opere literaresi distribuire fara precizarea sursei in cazul in care nu este licentiatase considera fort conform legii 8/1996 privind drepturile de autor.Raspuns de la mine:Daca esti mare hacker tu care dai ddos pe romtelecom & krond.org si altele si tu imi zici mie de lege ? Sifonare hacker pupator de funduri Edited December 6, 2013 by Gotyc
malsploit Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 E atat de neinteresant, incat nu o sa te ia nimeni peste picior.