MeGusta Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Salut, am în prezent în unitate un HDD(IDE) cu capacitate de 80 GB, ?i mai am unu tot IDE care este cu Windows XP pe el, dac? îl adaug pur ?i simplu, ce se întâmpl? ? adic? va fi ca ?i cum a? avea dual-boot, eu a? vrea s? adaug înc? o parti?e f?r? s? fie nevoie s? reinstalez OS-ul. Quote
Bebe Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 PC-ul o sa citeasca Windowsu dupa prioritatea la harduri. Default nu o sa se schimbe nimic iti apar doar partitiile in plus. Quote
MeGusta Posted December 18, 2013 Author Report Posted December 18, 2013 Bun deci s? în?eleg c? ar ap?rea pur ?i simplu o parti?ie nou? ? Quote
speedys Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 "daca il adaug pur si simplu ce se intampla?" In situatii de genu solutia e simpla, pur si simplu il adaugi si vezi ce se intampla!(asa se invata) Ar aparea exact cate partitii ai pe noul hdd, una daca ai doar C pe acel hard, doua in caz ca ai C si D Quote
Guest Kovalski Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 o sa faci o scula mare. trebuie sa-ti setezi unu din harduri ca slave. Quote
TheOne Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 Din bios, alegi care HDD sa-ti ruleze primu. Sau daca PC-ul iti vede 2 windows-uri, tu intra pe ala bun al tau dupa care formatezi HDD nou care l-ai bagat.. Dai restart la PC si nu ar trebui sa-l mai vada cu windows Quote
EAdrian Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 La IDE nu este ca la SATA.. Trebuie s? mu?i jumperu pe master ?i ?la devine prioritarPS: iar al 2-lea hard pe slave Quote