ringo95 Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 (edited) Stie cineva de unde e Nicolas, de pe Filelist? sau numele real(complect)http://filelist.ro/userdetails.php?id=319653Dati-mi Pm cine stie, platesc.Mutat la market. Edited January 3, 2014 by Zatarra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ringo95 Posted January 4, 2014 Author Report Share Posted January 4, 2014 Up!, ofer 100 euro celui care vine primu cu numele si adresa lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuddlybunny Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 du-te la SRI... vrei sa-i rupi dintii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 D?-i PM ?i spune-i c?-i dai 100€ dac?-?i d? numele complet.PS: po?i s? ne spui ce ?i-a f?cut? c? a? proceda ?i eu la fel... ?i chiar eu ?i-a? da adresa s?-mi aduci ?ia 100€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Poate-ti da cineva nume si adresa falsa, si te face de bani...ai grija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ringo95 Posted January 4, 2014 Author Report Share Posted January 4, 2014 (edited) Verific, am prieten la politie, un nume e destul sa il aflu.Apoi ma asigur.Am deja o pista.Da vreau sa-l achit , sigur e un skiny 60-70 kile care sta pe pc.Ce mi-a facut?Mi-a dat mute pe nedrept, sustinand ca nu poate face nimic.Pun pariu ca exista 100 de posibilitati cand stam fata in fata. Edited January 4, 2014 by ringo95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescent Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Verific, am prieten la politie, un nume e destul sa il aflu.Apoi ma asigur.Am deja o pista.Da vreau sa-l achit , sigur e un skiny 60-70 kile care sta pe pc.Mi-a dat mute pe nedrept, sustinand ca nu poate face nimic.Pun pariu ca exista 100 de posibilitati cand stam fata in fata.Baga-i mortu-n casa, mai dai in pula mea ca numai figuri pe capul lor, toti parazitii aia din staful filelist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ringo95 Posted January 4, 2014 Author Report Share Posted January 4, 2014 Cu prima ocazie, ii bag carne in frigider, nu ma intereseaza cu cine e, ce face, am 4 insi ce ii iau cu mine, totu se face calculat.Vreau sa ma asigur ca pista e corecta.Momentan cunosc 3 persoane din staff , care sunt din constanta, unu lucreaza la Altex , una si unul sunt studenti (gen gay cu freze ridicate si fente in cap)Pot sa negociez pt orice infromatie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescent Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Cu prima ocazie, ii bag carne in frigider, nu ma intereseaza cu cine e, ce face, am 4 insi ce ii iau cu mine, totu se face calculat.Vreau sa ma asigur ca pista e corecta.Momentan cunosc 3 persoane din staff , care sunt din constanta, unu lucreaza la Altex , una si unul sunt studenti (gen gay cu freze ridicate si fente in cap)Pot sa negociez pt orice infromatie....Bun, l-ai intalnit, pac direct una in barbie/pateu si l-ai executat. Fara buna ziua ca nu suntem la restaurant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ringo95 Posted January 4, 2014 Author Report Share Posted January 4, 2014 Bun, l-ai intalnit, pac direct una in barbie/pateu si l-ai executat. Fara buna ziua ca nu suntem la restaurant. Prima data, sa-l aflu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescent Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Prima data, sa-l aflu.Bagi banu' la unul din aia pe care ii stii si aia e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ringo95 Posted January 4, 2014 Author Report Share Posted January 4, 2014 Bagi banu' la unul din aia pe care ii stii si aia e... Am amic in staff.... si nu-l conoaste ori minte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescent Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Am amic in staff.... si nu-l conoaste ori minte.Minte ca sa ii pazeasca spatele. Tine minte, nu ai niciun prieten in afara de familie, restul se folosesc cat au nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Scuzati-ma de offtopic, dar cati 12 ani ai ringo ? Ajungi sa-l cauti pe unu sa il "bati" ca ai luat mute, serios? Sa inteleg ca ai incercat flood pe filelist si nu ti-a iesit, asa ca vrei sa-i dai o "lectie" fata-n fata, nu-i asa?Pe cat punem pariu ca ai facut postul asta din plictiseala maxima si daca ar fi sa-l intalnesti IRL ai trece strada pe partea cealalta de frica sa nu tipe mai tare la tine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ringo95 Posted January 4, 2014 Author Report Share Posted January 4, 2014 "Sa inteleg ca ai incercat flood pe filelist si nu ti-a iesit, asa ca vrei sa-i dai o "lectie" fata-n fata, nu-i asa?" Nu nu am incercat, nu decurg la asa ceva."Pe cat punem pariu ca ai facut postul asta din plictiseala maxima si daca ar fi sa-l intalnesti IRL ai trece strada pe partea cealalta de frica sa nu tipe mai tare la tine? " Sa crezi tu.Ce te face sa crezi ca am 12 ani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescent Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Scuzati-ma de offtopic, dar cati 12 ani ai ringo ? Ajungi sa-l cauti pe unu sa il "bati" ca ai luat mute, serios? Sa inteleg ca ai incercat flood pe filelist si nu ti-a iesit, asa ca vrei sa-i dai o "lectie" fata-n fata, nu-i asa?Pe cat punem pariu ca ai facut postul asta din plictiseala maxima si daca ar fi sa-l intalnesti IRL ai trece strada pe partea cealalta de frica sa nu tipe mai tare la tine?Scuzati-ma de offtopic, dar tu cine /$*/& mea esti? Omu' are o problema si vrea sa si-o rezolve. Du-te si canta la alta masa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 de ce nu terminati cu offtopicu asta ?aici e market sau ce moloz e ?iar umplem 10 pagini de ce sa-i fac lu x cand il prind ? Link to comment Share on other sites More sharing options...