mj20sv Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 De curand am primit un Mini 2 ...problema e ca , cand vb la tel cu cineva se mai blocheaza poate fi problema de la soft sau ar fi recomandat sa ii dau o resetare generala ? precizez nu i-am facut update sau alte prostii doar l`am primit la o datorie de afacere Quote
Reebock Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Dai un factory reset si vezi dupa aceea daca mai face la fel, daca tot face la fel, il resoftezi. Quote
em Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Am avut o problema cu un mini 2. Se bloca la cateva ore dupa deschidere. Inlocuit cu garantie.In ce sens se blocheaza? Ingheata cu totul? Quote
mj20sv Posted January 4, 2014 Author Report Posted January 4, 2014 Doar se intrerupea...cand vorbesti mai bine cica moare convorbirea Quote
mj20sv Posted January 12, 2014 Author Report Posted January 12, 2014 Revin cu informatii : Am folosit un Hard Reset si i-am facut un update si merge ca si nou multumesc tuturor Quote