alexi9307 Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Salut! Acum cateva zile mi-am luat o teapa cu un iPhone 4S care era blocat in iCloud. Se poate cumva sa aflu adresa de mail a proprietarului? Atasez o poza cu ce imi afiseaza si un cod care l-am luat cu wireshark. Mersi pt informatii! Am nevoie doar de adresa de mail sa iau legatura cu el, nu parole sau alte alea. Quote
SirAndi Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Nu, doar el poate sa te localizeze, si eventual sa te trezesti cu el la usa (el=proprietarul) Quote
alexi9307 Posted February 8, 2014 Author Report Posted February 8, 2014 I-am lasat zeci de mii de indicii sa ma contacteze si tot nu vine nimeni. Pana cand apare o solutie de scos iCloud definitiv, il tin inchis. Sa vad eu cum ma mai localizeaza! Quote
d3nTz1k Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 stai linistit daca e de prin alta tara nu vine nici draqu dupa el daca e din romania posibil ... oricum fara datele lui nu ai ce i face Quote
Rdima Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Daca mai ai nevoie de adresa de email, s-ar putea afla. Am nevoie de imei dar nu e free ! Quote