tudor13mn13 Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Salut!Inainte de toate , vreau sa spun ca nu vreau sa fac reclama etc.Rog seriozitate , si rog ca adminii sa nu imi stearga topic-ul ..Caut pe cineva care ma poate ajuta cu popularea sau contribuirea (daca este nevoie) cu tot ce poate (scripturi / idei etc.) la un site care ofera servicii de booting (S-ar putea sa fie legal , s-ar putea sa nu fie . Eu sunt doar pe partea de coding iar un prieten de intretinerea site-ului + partea de ddos in php (nu vad nimic ilegal in a coda sau modifica un booter))Serviciile sunt :- Licenta Booter Windows- Pachet Lunar (acces shell booter)- Pachet Duo (acces shell booter 2 luni)- Pachet Gold (acces shell booter 3 luni + licenta gratuita booter windows)P.S : Mai puteti contribui cu shelluri pentru shell booter.|| Booter-ul windows este de tip RAT :-Creezi un trojan.-Faci spread-Vin botalaii [asta stiu ca e ilegal - eu nu am nici o vina ca x trimite virusul lui y]Intrebarea este : "Se merita sa faci asa ceva? "NU ASTEPT COMENTARII GEN "De ce vreti sa distrugeti munca oamenilor ? De ce ..... ? "--> Nu , nu distrugem nimic. Daca un site nu poate fi accesat pentru un timp de ordinul secundelor , sau minutelor , nu inseamna ca este distrus total.Toate atacurile sunt inregistrate , iar daca cineva ataca site-uri importante - care pot "ingreuna" afacerile firmei respective , contul va fi suspendat.// Sper sa nu ma considerati skiddie sau ceva de genul . Quote