georgik Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 (edited) Am gasit o vulnerabilitate daca se poate numii asa pentru multe site-uri gen trackere a mers chiar pe filelist...pot face foarte multe afisari am reusit pe un cont un site..plugrush.com insa intr-un final dupa ce au platit 2 luni mi-au banat contul , nu stiu daca exista vreun site care sa te plateasca pentru afisari si sa-ti ofere posibilitatea de a posta doar un link direct deci mai exact un site care sa te plateasca pentru afisari , imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie , si cine are o idee e bine venita.. Edited February 16, 2014 by georgik Quote
DarkPanda Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 postezi link la avatar si faci 3-4 comm-uri pe filelist =» o gramada de afisari Quote
bubbles Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Defineste "foarte multe afisari". Quote
georgik Posted February 17, 2014 Author Report Posted February 17, 2014 1,2 5 zerouri depinde de cat muncesti Quote