MDGFULL Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Salutare. Am si eu o nelamurire ... Am un site unde am trafic din reclame sub 30 de vizitatori pe zi (facebook si diverse pagini) si din celebrul JingLing - 1000 "vizitatori" pe zi si vreo 5k-6k accesari . Problema e ca nu imi gasesc un hosting pe masura. Nu ma pricep la VPS si alte cele. MEreu am optat pentru hostingul web. Acum nu mai pot continua pe hosting web pentru ca depasesc resursele. Nu castig banuti din site-ul respectiv. Dar totusi as vrea sa iau un hosting ok pentru nevoile mele. Ce-mi recomandati? VPS-uri pentru "prosti" exista? Quote
Guest Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 La ce ti-ar trebui un upgrade de resurse daca nici macar nu este real traficul?Iti recomand BuyTLD - The world's best domain name registrar | Instant domain name activation at cheap prices | Register now a TLD and start using it right away with BuyTLD | BuyTLD.NET – The global domain registrar vad ca nu contorizeaza banda. Quote