Shelo Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) Am revenit din nou cu un challange inteligent dupa multe ore de gandire am gasit inca o misiune pentru voi.Mai multe informatii aicihttp://188.212.103.11/Castigatori:robyyxx2Rengegadeeminescugokepir0manuRezolvarePrimul indiciu il aveati chiar in index.html (in scriptul imaginei)UHJpbXVsIGluZGljaXUgZXN0ZSBhaWNpOiBFbmNyaXBpdGlhIHBhcm9sZWkgZXN0ZSBIRVg=Decriptat rezultaPrimul indiciu este aici: Encripitia parolei este [COLOR="#FF0000"]HEX[/COLOR]Dupa ce descarcati arhiva aveati inauntru ajutor.txt care va spunea ca parola este sub nasul vostru. Cum alt fisier nu exista acolo si titlul fisierului arata ca o parola ati incercat titlu fisierului si a functionat va iesit parola :[COLOR="#FF0000"]1337RomanianSecurityTeam[/COLOR]Daca acel fisier il deschideati cu notepad++ in codul sursa prima linie veti fi gasit ca este un fisier .RAR punand extensia .rar in fata abtineati arhiva unde se mai ascundea un fisier cu numele :RmVsaWNpdGFyaSBhaSByNumele acestui fisier este criptat tot base64 dar multi dintre voi ati crezut ca acesta este codul. Nu mesajul a fost : "Felecitari ati r" era o capcana!punand extensia fisierului .rar mai gaseati o arhiva cu numeleRmVsaWNpdGFyaSBhaSByZXVzaXQgc2Egc2NvdGkgYWNlc3QgZmlzaWVyDQoNCmNvZHVsIGVzdGUgMTMzN2VsaXRlUlNUeA0KDQpBaSB0ZXJtaW5hdCBjaGFsbGFuZ2UtdWwgZGEtbWkgUE0Si acolo iti dadea urmatorul mesajcodul este [COLOR="#FF0000"]1337eliteRSTx[/COLOR]Ai terminat challange-ul da-mi PMFelicitari ai reusit sa scoti acest fisier Edited February 26, 2014 by Shelo Quote
Shelo Posted February 26, 2014 Author Report Posted February 26, 2014 Challange Inchis !Orice Mesaj / PM nu va fi luat in considerare incepand de acum. Quote
qwerty12 Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Interesant challenge ,pacat ca nu am avut timp de el,sper sa o tii tot asa ! Quote