relaxlike Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Salut rst , am nevoie de un scampage..cine se pricepe pm va rog. Quote
FiliBlox Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Precizeaza ce gen de scampage vrei, mai exact pentru ce? www.localhost.com? Quote
Oust Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Daca atunci cand zici scampage te referi la banci si alte cacaturi... titlul corect era, "Cerere ban".Nu umbla cu cacaturi scampage si alte cacaturi pentru c-o sa infunzi puscaria, pune mana si fa un ban cinstit.ON: Poti incepe sa dai "Save as..." si descarci HTML-ul si modifici ce ai de modificat. Quote
waingro Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 (edited) gogule,ti o spun pe aia dreapta ca nu degeaba mi se spunea profesorul in era 'scam"la securitatea care exista in zilele noastre contra scam/phishing,ceea ce doresti tu sa faci (probabil),este sinonim cu faptul sa concurezi cu o dacie la formula 1.iti spun doar atat.deja in browsere sunt integrate chestii de verificare contra scampage, daca aceasta este recunoscuta (si crede-ma ca va fi),linkul din spamul care tu il trimiti catre pagina ta de scam este omorat instant si respectivul este redirectionat catre adevaratul http al paginii pentru care tu ai facut scam.probabil ca nici nu ai priceput ce am explicat in orice caz aviz amatorilor. Edited March 11, 2014 by waingro Quote
Nicotin Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Hey lasa baiatul sa viseze la sistem de imbogatire rapid cu metode din ani 90 ) Quote
CristianRoflmao Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 E ilegal sa folosesti scam page..Ca o sugestie ar trebui inlocuit cuvantul scampage cu cuvantul ban sau macar cenzurat.. Quote
Htich Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 11 Posturi , sigur a venit "icisha" sa faca un "black money" . Quote
Nicotin Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 A venit aici sa primeasca ceea ce doreste , doar ca a gresit locul Quote
sebywarlord Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Nu mai sariti pe el asa,poate omul vrea scam page pentru facebook sau cine stie ce site care nu are legatura cu frauda.Scam page nu inseamna neaparat frauda bancara ,chiar daca la toti ne sare gandul la asta Quote