Jump to content
sudo

IPTV cu plata pe Smart TV?

Recommended Posts

Posted

Noroc,

Va deranjez si eu cu o intrebare. Am un smart tv samsung si vreau si eu sa ma uit la niste programe mai decente, ca rds-ul nu mai baga discovery si co. Exista IPTV / some app / whatev (pot da 20-30 euro/luna prin paypal) astfel incat sa ma bucur si eu de niste canale extra?

MODEL: Smart TV LED Samsung FullHD 32EH5450

Posted
Noroc,

Va deranjez si eu cu o intrebare. Am un smart tv samsung si vreau si eu sa ma uit la niste programe mai decente, ca rds-ul nu mai baga discovery si co. Exista IPTV / some app / whatev (pot da 20-30 euro/luna prin paypal) astfel incat sa ma bucur si eu de niste canale extra?

MODEL: Smart TV LED Samsung FullHD 32EH5450

Nu mai bine te muti la alt provider decat sa dai 20-30 euro/luna in plus? Just saying..

Posted

Nu e chiar posibil. Ma intereseaza ceva gen seenow/voyo, doar ca baietii nu prea au oferte variate. Daca nu exista ceva foarte legal macar o metoda sa vad din streamuri sau ceva, daca stie cineva.

Posted

Deja il ai smart..hai sa iti zic ce utilizez eu cand sunt plecat in afara tarii ( trebuie doar wireless sa ai, eu momentan am o banda de 10mb..deci un download pana in 1.5mb/s si merg fff bine posturile ) :

Media player Smart TV Media Tech MT7001, Full HD, Android 2.3 - Okazii (137528762)

Ceva asemanator, transforma TV in tableta practic..si pe android sunt o gramada de aplicatii ce ofera posturi tv si seriale.In orice tara ai fi tot te poti uita la romani, net oricum o sa ai oriunde ai ajunge, suntem in 2014.

Sincer, eu sunt extrem de multumit, in afara de posturi de televiziune, seriale ce le urmaream, mai pot baga si o gramada de aplicatii + ca ai o singura plata, cea initiala.sper sa te ajute!

LE: linkul de mai sus este doar un exemplu, iti recomand totusi sa iei ceva ce ruleaza android 4+