fallen_angel Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 (edited) Am de f?cut un joc de Sudoku care începe cu câteva c?su?e completate iar calculatorul trebuie s? genereze o solu?ie pentru completarea celorlalte c?su?e. Nu conteaz? în ce limbaj (o s? fac în python), dar trebuie s? folosesc algoritmul breadth-first search. ?tiu, nu-i deloc potrivit pt Sudoku, dar asta e cerin?a.Nu prea ?tiu cum aplic BFS pt jocul de Sudoku. Ceva idei, care ar fi ”mersul” problemei?Exemplu de sudoku:Din ce am în?eles, ar trebui s? m? leg doar de c?su?ele necompletate. Cum ar ar?ta arborele pt exemplul ?sta? Edited March 12, 2014 by fallen_angel Quote
skull Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 (edited) Pe fiecare nivel din arboerele de cautare incerci sa completezi doar o casuta goala luand in considerare informatiile pe care le ai in solutia actuala. Pentru solutiile care respecta regulile jocului poti continua cautarea si pe nivelul urmator (urmatoarea casuta goala). Nu stiu cat de bine e explicat, da' alte cuvinte n-am la mine momentan. Edited March 12, 2014 by skull Quote