Undeath Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 ORICE PM PRIMIT CARE NU CON?INE O APLICA?IE SE SANC?IONEAZ? CU WARN !Short FAQ:1. Ce ar trebui s? ?tiu dac? doresc s? fiu promovat ?C?ut?m persoane serioase cu PC-uri decente ?i pe care ne putem baza pe termen lung.2. Cum ob?in CPU-Z Link ?În primul rând descarci programul CPU-Z de aici.Îl instala?i, îl deschide?i, merge?i în tab-ul About ?i da?ii click pe Validation. (screenshot)Vi se va deschide o fereastr? ca aceasta unde va trebui s? da?i Submit.Aten?ie, în rubrica name trebuie s? completa?i cu numele de pe FileList, în cazul meu, playxd. (exemplu)3. Nu am experien??, ce fac ?Nu-?i face griji, experien?a nu este un lucru obligatoriu, ins? dac? e?ti dornic s? înve?i, exist? deja persoane ?i tutoriale care te pot face s? în?elegii.4. Care sunt specifica?iile minime pentru a fi acceptat ?i3, 4 GB RAMPhenom II X4, 4 GB RAM5. Cât dureaza procesul de encoding ?În func?ie de configura?ia dvs., procesul de encoding poate dura de la 4 ore pân? la 15-20 ore.7. Cum îmi dau seama dac? am fost acceptat sau respins ?Cei accepta?i vor primi statutul de Encoder aici, pe tracker. Cei respin?i nu vor primi niciun fel de în?tiin?are.Ca urmare a acestui "short FAQ", doritorii sunt rugati sa trimit? PM aici cu aplicatia:Cu ce credeti mai exact ca se ocup? grupul playHD? Ce credeti ca inseamna termenul "Encoding" ?CPU-Z Validation link.Experien??. (Da/Nu.)Click for source filelist.ro Quote