ZeroDoi Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 (edited) In ultimele zilele am tot vazut pe facebook diferite pagini si poze cu berbeci care isi parcheaza masina pe unde vrea cucu lor .... asa ca m-am decis sa adun toate pozele de pe net si sa le pun pe un website.Cei care au poze si vor sa le adauge au un buton acolo si un formular ... Momentan am doar 100 de poze ca abia ieri am pus ideea in aplicare, dar zilele astea o sa mai adaug in jur de 1000 de poze, sper sa ma mai ajutati si voi cu 2..3 poze Site: Ai Parcat Ca Un BouPS* da stiu ca deja sunt si alti care fac lucrul asta, dar eu zic ca este loc pentru toata lumea PS** iar pt cei care sunt interesati de script , >> scriptul l-am cumaprat de pe net e o clona de la alt script si a costat 30$ scriptul + 40$ vro 2 module la el ...Edit// Varianta Mica pt oglinziVarianta mare pt parbriz sau capota/usi/ etc Edited April 4, 2014 by ZeroDoi Quote
united7170 Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Seteaza ca pe pagina sa incapa mai multe poze, sunt prea putine 5.Dai o tura prin Bucuresti si faci 5000 poze.Am trecut si eu odata pe acolo si vad ca sunt sm3ch3r1 cu caru, ii doare in p*la lasa x6 in mijlocu strazii.De unde pot cumpara astfel de stikere? http://aiparcatcaunbou.net/images/2014/April/4/533e9fd19d219.jpg Quote