AhEaD Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 http://pimpmysms.comMerge si in romaniaFoarte folositor daca te duce capu Quote
MostWanteD Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 veeeechi... si pe smscity merge aia cu fake sender Quote
AhEaD Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 conteaza daca e vechi sau daca stiai deja de el?Tia cerut cineva parerea?a fost un share Quote
Danny Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Ahead .. stii de ce se numeste off topic ? Fiecare abereaza si zice ce vrea. Omu a dat cu parerea, n-a dat cu paru'. Si intradevar, e vechi siteul si sunt mai multe siteuri care pot face ce face pimpmysms.com Quote
x.o Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 pimpmysms o fost fain cand era Elias ... Quote
AhEaD Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 da, stiu ce e off-topic, putea sa fie si expirat, dar nu trebuia sa raspunda cu atata sictir, ca eu nam stat sa comentez la aberatiile lui care lea mai scris pe forum.Take care all good Quote
MostWanteD Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 @OffTopic.AhEaD .. ai treaba cu mine ? scuipa tot ...daca nu..abtine`te din pacate..nu toti suntem inzestrati cu "sistem anti-aberatii" si clar..daca e sa fie cineva perfect...ala esti tu bafta Quote
Elias Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 pimpmysms o fost fain cand era Elias ...Elias mai este:) ..si accesul la site inca mai este . pacat ca unii membrii de pe rst a trebuit sa schimba parolele de la acele conturi . Quote
AhEaD Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 @OffTopic.AhEaD .. ai treaba cu mine ? scuipa tot ...daca nu..abtine`te din pacate..nu toti suntem inzestrati cu "sistem anti-aberatii" si clar..daca e sa fie cineva perfect...ala esti tu baftalol, inca continui sa aberezi, citeste dreaq mai bine sau iati okelari, nu am zis ca am ceva cu tine, mas fii exprimat altfel.am zis duar ca teai exprimat cu sictir si nu ne tragem de sireturi ca nu ma cunosti nu te cunosc, asa ca veziti de oala ta si eu de a mea. Quote
MostWanteD Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 tu m`ai atacat...si tot tu esti ala care continua...asa ca io ma retrag din discutia asta... bafta la sms`uri Quote
AhEaD Posted October 27, 2007 Author Report Posted October 27, 2007 tu m`ai atacat...si tot tu esti ala care continua...asa ca io ma retrag din discutia asta... bafta la sms`uri ms lafel, si tie multa bafta cu toate ca e un raspuns ironic. Quote