Jump to content
AhEaD

fake sms

Recommended Posts

Posted

Ahead .. stii de ce se numeste off topic ? Fiecare abereaza si zice ce vrea. Omu a dat cu parerea, n-a dat cu paru'. Si intradevar, e vechi siteul si sunt mai multe siteuri care pot face ce face pimpmysms.com

Posted

da, stiu ce e off-topic, putea sa fie si expirat, dar nu trebuia sa raspunda cu atata sictir, ca eu nam stat sa comentez la aberatiile lui care lea mai scris pe forum.

Take care all good :)

Posted
pimpmysms o fost fain cand era Elias ...

Elias mai este:) ..si accesul la site inca mai este :) . pacat ca unii membrii de pe rst a trebuit sa schimba parolele de la acele conturi .

Posted
@OffTopic.

AhEaD .. ai treaba cu mine ? scuipa tot ...daca nu..abtine`te ;) din pacate..nu toti suntem inzestrati cu "sistem anti-aberatii" si clar..daca e sa fie cineva perfect...ala esti tu ;)

bafta

lol, inca continui sa aberezi, citeste dreaq mai bine sau iati okelari, nu am zis ca am ceva cu tine, mas fii exprimat altfel.

am zis duar ca teai exprimat cu sictir si nu ne tragem de sireturi ca nu ma cunosti nu te cunosc, asa ca veziti de oala ta si eu de a mea.

Posted
tu m`ai atacat...si tot tu esti ala care continua...asa ca io ma retrag din discutia asta... ;) bafta la sms`uri :lol::lol:

ms lafel, si tie multa bafta :)

cu toate ca e un raspuns ironic.