Jump to content
hacksoft

Microsoft preia oficial Nokia in 25 aprilie. Brandul va fi pastrat

Recommended Posts

In urma cu aproximativ opt luni, Microsoft si Nokia parafau intelegerea care avea sa zdruncine industria de profil: preluarea de catre gigantul IT a diviziei Device-uri si Servicii a finlandezilor. Peste trei zile, adica in 25 aprilie, tranzactia, care intre timp a primit toate aprobarile necesare, se incheie oficial.

Pana in acest moment stim ca Divizia de device-uri a Nokia si-ar putea schimba numele odata intrata oficial sub umbrela companiei din Redmond. Noua entitate se va numi Microsoft Mobile, iar intrebarea de pe buzele tuturor este daca Microsoft va pastra pe produsele sale viitoare numele Nokia. Logic, cam din toate punctele de vedere, ar fi ca brandul sa supravietuiasca (cel putin o perioada) pe smartphone-urile americanilor, insa oficial nu exista confirmari.

tranzactie_2.jpg

Tranzactia dintre Microsoft si Nokia, care se ridica la o valoare de 7,17 miliarde dolari (aproximativ 5,4 miliarde euro), a intampinat cele mai multe obstacole in Asia, unde institutii similare Consiliului Concurentei de la noi au demarat o serie de anchete. Intre timp, avizele au fost obtinute, iar reprezentantii Microsoft au anuntat, ieri, pe blogul oficial, ca 25 aprilie este data incheierii tranzactiei.

Din The Nokia Devices and Services acquisition close date - The Official Microsoft Blog - Site Home - TechNet Blogs mai aflam si ca Microsoft se va ocupa de managementul domeniului Nokia.com si de conturile de social media ale Nokia.

sursa : http://stiri-it.publicare.ro/

Edited by hacksoft
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...