MostWanteD Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 ok...vreau niste...sugestii...despre ..cum se poate fenta taxa asta de prima inmatriculare... ceva metode sa aduci masinute de afara la scoruri rezonabile ca nu`i perfect nimic...deci si asta se poate fenta ! Quote
x.o Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 sa inteleg ca tu vrei o modalitate de a platii doar o parte din taxa sau chiar deloc .. realizeaza cati bani ai putea face,tinand cont ca taxa este cateva mii deci ai putea avea profit urias.Dupa parerea mea chiar daca exista o modalitate , nu cred ca ar fi cineva atat de prost sa o faca publica. De ce ?Pentru ca sunt multi bani la mijloc .. Quote
MostWanteD Posted October 30, 2007 Author Report Posted October 30, 2007 moduri sunt, stiu si cateva din ele...nu cer divulgare de secrete...doar o discutie libera pe tema asta...poate idei noi Quote
zbeng Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 tutul conteaza de PILE daca ai PILE in romania poti face orice [daca ai avea niste neamuri amici buni avocati pe calea penala si politiai nu de aia care se plimba in parc] poti obtine orice;) Quote
MostWanteD Posted October 30, 2007 Author Report Posted October 30, 2007 nu`i chiar asa ... ce treaba are avocatu cu masina mea... oricum e cam offtopic de pile stim toti Quote
Wind_Storm Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 e o modalitate... mai aiurea rau... stiu pe cineva care o practica... isi ia comision 200 de euro si inscrie masinile in bulgaria... perfect legal si pot circula cu ele in romania oamenii Quote
x.o Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 e o modalitate... mai aiurea rau... stiu pe cineva care o practica... isi ia comision 200 de euro si inscrie masinile in bulgaria... perfect legal si pot circula cu ele in romania oameniide bulgaria stiam si eu ceva , mai nou am inteles ca nu s-ar mai platii deloc taxa pentru masinile aduse din buglaria Quote
MostWanteD Posted October 31, 2007 Author Report Posted October 31, 2007 in bulgaria se plateste 100 eu. pt orice masina care vrei sa o inscrii acolo... te intelegi cu un bulgar...trece masina pe numele lui..si tu umbli cu ea in ro.. da e destul de complicat Quote
Wind_Storm Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 pai e destul de simplu defapt... se ocupa unu cu asa ceva... si ii merge ca pe roate... Quote