Jump to content
MostWanteD

masiniiiiii

Recommended Posts

Posted

ok...vreau niste...sugestii...despre ..cum se poate fenta taxa asta de prima inmatriculare... ceva metode sa aduci masinute de afara la scoruri rezonabile ;) ca nu`i perfect nimic...deci si asta se poate fenta !

Posted

sa inteleg ca tu vrei o modalitate de a platii doar o parte din taxa sau chiar deloc .. :lol: realizeaza cati bani ai putea face,tinand cont ca taxa este cateva mii deci ai putea avea profit urias.Dupa parerea mea chiar daca exista o modalitate , nu cred ca ar fi cineva atat de prost sa o faca publica. De ce ?

Pentru ca sunt multi bani la mijloc ..

Posted

tutul conteaza de PILE daca ai PILE in romania poti face orice ;) [daca ai avea niste neamuri amici buni avocati pe calea penala si politiai nu de aia care se plimba in parc] poti obtine orice;)

Posted
e o modalitate... mai aiurea rau... stiu pe cineva care o practica... isi ia comision 200 de euro si inscrie masinile in bulgaria... perfect legal si pot circula cu ele in romania oamenii

de bulgaria stiam si eu ceva , mai nou am inteles ca nu s-ar mai platii deloc taxa pentru masinile aduse din buglaria :)